Vind de beste job voor jou via S&you

S&you maakt mensen en organisaties succesvoller

S&you is HR-expert in de werving en selectie van midden en hoger kader in logistiek, HR, sales en marketing. Wij geloven dat sterke bedrijven worden gebouwd met sterke werknemers.

Daarom dagen we onszelf uit om steeds opnieuw de beste match te vinden tussen de ambities, uitdagingen en vereisten van onze kandidaten en klanten. Elke vacature bekijken we op een unieke en persoonlijke manier.

contact icon

Bedrijven in de kijker

Hranipex is een gerenommeerd producent en distributeur van kantenbanden in Centraal-en Oost-Europa.

TRANSPOREON maakt alle logistieke processen eenvoudiger via SaaS-oplossingen

Hoe kijk jij naar een lege fles ketchup? Als afval? Of als de bron van een nieuw product? Bij dit toonaangevend milieu bedrijf in Nederland vinden ze afval waardevol, want als we het goed scheiden kunnen we het steeds opnieuw gebruiken. Suez is een specialist in afvalverwerking en recycling waar alles op een duurzame manier geregeld wordt. De ambitie van het bedrijf is om wereldwijd uit te groeien tot de leider op het gebied van milieu services.

contact icon

We matchen talent met ambities

Onze focus ligt op mensen, want S&you draait om mensen: onze klanten, kandidaten, collega’s en andere partijen. We praten dan ook niet van bedrijf tot bedrijf, maar van persoon tot persoon. We voelen de cultuur van onze klanten aan, want een match tussen klant en kandidaat, dat gaat verder dan competenties. We zijn eerlijk en we zeggen waar het op staat. Samen kijken we naar de toekomst.